Foredrag: Forstå dine stille elever

FORSTÅ DINE STILLE ELEVER

Foredrag for fagfolk der arbejder med unge

Kan bookes til jeres skole, institution, forening mv. og afholdes som foredrag på ca. 1,5-2 timer eller som hel eller halvdags workshop

[one_half]På foredraget kan du lære at se, og anerkende forskellene mellem at være udadvendt og indadvendt. Og derved bedre forstå dine mere stille og indadvendte elever. Vi lever i en meget udadvendt X.factor tid hvor indadvendte børn og unge overses og misforståes. Styrkerne ved stilhed og eftertænksomhed er mange. Lær på dette foredrag hvordan du kan se det indadvendte sind med nye øjne.[/one_half] [round_image][/round_image]

Asocial! Reserveret! Utilnærmelig! Partykiller…

Sådan kaldes indadvendte normalt i en verden, der anser udadvendthed som sundt og eftertragteligt. Vi lever i et samfund der ikke har så meget plads til indadvendthed. Hverken i skolen eller i de fleste erhverv. I gamle dage skulle man i højere grad passe ind i samfundet, hvor i dag virker det som om at man skal tilpasse samfundet til sig selv. Dette giver ikke indadvendte mennesker bedre vilkår. Skab dit eget liv! Gå efter din drøm! Og andre værdi slogans der ligger i tiden, kræver et initiativ og en aktivitet, der let kan udmatte indadvendte.

 

Stilhed er også en styrke. Verden har ikke brug for mere stræben, udadvendthed, højere tempo. Verden har brug for mere indadvendthed og langsommelighed”

 

Lyt efter guld

Du kan lære at se de mange fordele ved at være indadvendt: Nogle af de mange styrker ved det indadvendte sind er f.eks, at det man ‘mangler’ i mental hurtighed har man til gengæld i mental dybde, nemlig en større tendens og evne til at reflektere. Som indadvendt er du ofte i stand til at koncentrere dig om et afgrænset emne i lange perioder af gangen, og kan derfor være utrolig kreativ og original.

Mange indadvendte børn og unge misforståes og fejlfortolkes i skolesystemet og af os forældre.

Vores viden om forskellene på at være indadvendt og udadvendt er ikke særlig udbredt, og det medfører, at indadvendte børn ofte i sagens natur vender sig indad, når de ikke lever op til samfundets krav om udadvendthed. Samtidig udmatter de sig selv ved at forsøge og underkender dermed deres egen natur.

Foredraget ‘Forstå dine stille elever’ er for fagfolk og kan afholdes på skoler, biblioteker, foreninger, opholdsteder, virksomheder, organisationer, private arrangementer m.flere.
Skriv til os for mere info om priser og afholdelse hos jer  [button window=”new” color=”#303033″ style=”outline” link=”http://hverdagenshelte.com/kontakt/”]KONTAKT OS>>[/button]