OM OS

Vi er et team af ildsjæle der underviser på Teenpower.
På hvert hold er der altid 2 undervisere og ofte unge mentorer med også.
Vi er en blanding af coaches og terapeuter med pædagogisk, psykologisk faglig baggrund.
De mange unge deltagere gennem tiden har lært os så ubeskriveligt meget. Og det har været en udviklingsrejse for os at lære af og følge med de unge, og samtidig stå på en grund af de værdier, som vi ønsker at give de unge med. Idag er kurset Teenpower blevet ‘moden’ og hjælper mange unge på deres vej, gennem deres teenageår med de udfordringer der nu er i den tid.

.

.

HVORDAN BLEV TEENPOWER FØDT?
Maya Loumari Beck startede Teenpower kurserne i 2006. Og siden har hundredevis af unge fra hele landet deltaget på kurset.
Maya brænder for at børn, unge og familier trives med sig selv og med hinanden. Og at de lever deres liv med troen på sig selv og at være tro mod sig selv.
Siden hun var 16 år, har hun været draget af menneskers personlige udvikling, og fordybet sig i sin egen udvikling, og da hun blev voksen ønskede hun at støtte andre i deres udvikling.

.

Hun flyttede hjemmefra som 15 årig efter at være vokset op i en dysfunktionel familie. Da hun blev 24 år fik hun sit første barn – sin søn Anton – og det satte gang i en udviklingsproces for hende. Hun oplevede hun havde brug for at styrke sit eget selvværd og tillid til sig selv, for at kunne være den mor hun ønskede at være.
Hun begyndte at studere coaching, hvordan man mønsterbryder, familiedynamikker og i det hele taget trådte hun ind på en stor personlig udviklingsvej.
Hun blev uddannet mastercoach og startede virksomheden Hverdagens Helte i 2005, fordi hun ville skabe nye muligheder for selvudvikling for unge og familier. Hun specialiserede sig i ungecoaching og teenageres udvikling. Hun fik ideen til Teenpower kurserne i 2006 og begyndte at holde dem rundt i landet, og blev så kontaktet af Politiken der ville udgive en bog om Teenpower.
Bogen Teenpower, er idag oversat til flere europæiske sprog. Du kan læse om den og købe den her >> 
.
.
I arbejdet med de mange unge hun coachede og mødte på Teenpower kurserne, blev det vigtigt at støtte forældrene og hele familien omkring den unge og hun blev uddannet familieterapeut hos Kempler instituttet, med Jesper Juul som mentor gennem flere år.

.

Metoderne på Teenpower er skabt udfra det hun selv har erfaret både personligt og fagligt, at tidens unge har brug for som indre værktøjer til at leve et godt liv.
Hun tror på at nogle af de vigtige værktøjer i livet er:
At have tillid til sig selv, acceptere sine styrker og svagheder og dermed elske sig selv som man er.
Samt udvikle sit mod til både at være sig selv og gøre det man ønsker at gøre i livet.

.

.

Maya (født Pia i 1974) er idag en anderkendt ungecoach, forfatter, foredrags- og kursusholder, samt familieterapeut. Hun har også været medskaber af kurserne Rise & Shine, TweensPower, Venus weekend retreat for mødre og døtre og  hendes Grundkursus i ungecoaching  samt Ungecoach uddannelse som hun har afholdt i 14 år. 
Maya er ydermere yogalærer og meditationstræner og har et yogastudie i Gilleleje der hedder Ananda House
Privat er hun mor til sine 2 store børn Anton og Lucca på 25 og 21 år.

.

.

.

Næste Teenpower