Relationskompetence

Kan bookes til jeres skole, institution, forening mv. og afholdes som hel eller halvdags workshop

 

Et kursus for dig der arbejder med børn, unge og familier eller for dig der interesserer dig for relationers betydning.

Relationskompetence kræver forankring i sig selv; at man tør stå ved sig selv. Det handler om at blive klogere på sig selv og andre, og det der foregår imellem os i relationen, fx mellem os som fagperson og de børn og unge vi møder.

 

[one_half]Gode relationer er en forudsætning for at udvikle en positiv selvopfattelse, ruste sig og udvikle både ansvarlighed og selvstændighed. Når du vil udvikle din relationskompetence sammen med børn og unge, er det vigtigt, at du selv har trænet/træner dit nærvær og din empati, og at du har en mental ro. På den måde kan du være en nærværende voksen, som inspirerer børn og unge med din naturlige måde at være på. Derfor er træningen af dit nærvær en stor del af kurset.

[/one_half] [round_image][/round_image]

På kurset træner vi konkrete øvelser til udvikling af relationskompetence, nærvær og empati, som er forudsætninger for gode og nærende relationer. En træning der kan give dig og de børn og unge du omgåes fagligt og personligt, et mere stabilt ståsted og en stærkere selvfølelse der giver oplevelse af glæde, samhørighed og trivsel.

 

 

 

Kurset ‘Relationskompetence’ kan afholdes på skoler, institutioner, foreninger, opholdsteder, virksomheder, organisationer m.flere.
Skriv til os for mere info om priser og afholdelse hos jer  [button window=”new” color=”#303033″ style=”outline” link=”http://hverdagenshelte.com/kontakt/”]KONTAKT OS>>[/button]

 

Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra personalet. det var en rigtig god dag.

Som den ene af lærerne sagde, så var det et kursus, der virkelig fik sat tankerne i gang. Dejligt med de afvekslende opgaver.

Så tusind tak for de gode input, som vi nu vil arbejde videre med.

Eckersberg Børneunivers, Sønderborg