Bliv en mere nærværende forælder

Når du praktiserer nærvær sammen med børn og unge er det vigtigt at starte med dig selv, og finde dine veje ind til at mærke dig selv bedre, få ro på det mentale, træne din empati – og derved blive mere autentisk dig selv sammen med dine relationer til dit barn og andres.

 

Mindfulness er vores naturlige tilstand som menneske, der involverer vores opmærksomhed på nuet, og kan trænes gennem indre og ydre øvelser.

I  samværet med børn og unge bliver der stillet krav til vores nærvær. Når vi er ’hjemme hos os selv’ kan de mærke vores autenticitet og det inspireres de helt naturligt af. Uden vores belæring, men bare ved eksemplet.  Mindfulness med børn og unge handler ikke om at få ro på dem, fordi de så er nemmere at være sammen med, men om at være nærværende bevidste voksne, som inspirerer børn og unge med vores naturlige måde at være på.

Når vi praktiserer mindfulness bliver vi mere opmærksomme på vores reaktioner i følelser og tanker, og kan derved bedre være nærværende, i stedet for reaktive med de børn vi omgås. Gennem mindfulness praksis kan vi møde os selv med de følelser vi har, uden at dømme dem.

Vi bliver også mere lyttende fordi vi ikke er fulde af mental støj om fortiden og fremtiden og hvad vi skulle og burde gøre lige her i nuet.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER:
* * * * * * * * * * * * * * * * * *

DATO
Tjek vores kalender eller modtag vores nyhedsbrev og få info om næste kursus.

TID
Info følger ved oprettelse af næste kursus

PRIS
Pr. person : afhænger af kursets varighed mm.

STED
Næste kursussted skrives her

Skriv til os for mere info [button window=”new” color=”#303033″ style=”outline” link=”http://hverdagenshelte.com/kontakt/”]KONTAKT OS>>[/button]