EksamensKlar

BLIV EKSAMENSKLAR ~ få ro i maven og bliv klar til eksamen

 

Vil du have hjælp til din eksamensangst?

Og lære om hvordan du i højere grad kan styre dine egne tanker og følelser, når du er i udfordrende situationer som fx eksamen eller fremlæggelser ?
Og hvordan du styrker din selvsikkerhed og slippe din eksamensangst – især til de mundtlige prøver.
Og lære hvordan du kan påvirke dine præstationer i skolen og være mere rolig, når du går til eksamen?
 

 

Dette onlinekursus kan du se når du vil. Du kan se det i bidder, og spole frem og tilbage som du vil.

Du kan bruge det som en del af din mentale forberedelse op til en eksamen.

 

 

For hvem?

Onlinekurset EksamensKlar er for dig, der er ung og skal til skriftlig / mundtlig eksamen. Det er for unge fra 9.kl og op. Også for jer, der går på de forskellige ungdomsuddannelser. Eller dig der går på Uni.

Eksamensfrygt har ingen alder.

Og da det foregår online kan du se det hjemmefra, og derfor være med uanset hvor du bor i landet.

 

De 3 vigtigste ting at lære for at blive eksamensklar:

Jeg (Pia) har været coach for hundredevis af unge gennem årene, og hjulpet en del af dem til at blive Eksamensklar.

Jeg har derigennem fundet ud af hvilke 3 ting der særligt gør en forskel for at have ro i maven og være klar i pæren til eksamen.

Det er:

① Dine forventninger
② Din mentale forberedelse
③ Din indre ro

 

 

 

 

 

Grundtemaerne på onlinekurset EksamensKlar

 

  JUSTER DINE FORVENTNINGER
EksamensKlar handler om at finde dine kvaliteter, og få mere tillid til dine evner. Ofte er det vores negative tænkning, overtænkning, og for høje forventninger til os selv, der gør os så nervøse. Du lærer om at justere dine forventninger og hvorfor du har dem. 

DIN INDRE TILSTAND ER BENZIN PÅ DIN MOTOR
Du vil lære om hvordan du kan træne din koncentration og fulde opmærksomhed. Ved at blive bedre til at  være tilstede i nuet med det, der er, og lade tankerne og kroppens signaler være der lige som der.  Forskning har vist at træning med mindfulness (som det hedder) er stressreducerende og angstdæmpende. Ved at øve dette får du mere ro, overskud og overblik. Du kan derved styrke din selvsikkerhed, tro på dig selv og præsentation ved eksamen og andre situationer under pres. På kurset her får du hjælp til det via meditationer, visualiseringer (at se eksamen for dig) så du kan forberede dig mentalt.

 

LÆRING OM FRYGT OG TANKENS KRAFT 
For mange bliver bare tankerne om at skulle præstere et uoverstigeligt pres, som i sig selv umuliggør at levere en god indsats. Deres frygttanker gør en nervøs længe før – ofte uger før – selve eksamen skal ske. Du lærer om hvilke tanker, du har, der giver dig frygt, og hvad du kan gøre for at dulme din frygt og dæmpe dine tanker. 

 

INDHOLD PÅ ONLINEKURSET :

– Du vil få værktøjer til at bevare roen og overblikket, når du er til eksamen


– Hvordan du fremlægger uden at gå i panik


– Teknikker til en god forberedelse


– Juster dine forventninger til dig selv (og også dem andre har)


– Du lærer om hvordan du visualiserer og derved bliver mere positiv


– Du lærer hvad det betyder at bruge din vejrtrækning optimalt og hvordan det kan være din største redning, hvis du bliver bange.


– Hvad der skal til for at stole på din kreativitet og intuition


– At være mere positivt indstillet til eksamen, i stedet for at frygte den (for meget)

 

 

 

 

 

 

 

 

“Jeg vil anbefale alle unge at tage kurset!”

“Rigtig spændende – og langt over min forventning. Jeg havde godt nok svært ved at se mig selv sidde og meditere – og havde en DEL fordomme. Jeg har lært rigtig meget og har fået mange gode teknikker med mig. Det giver mig en følelse af overskud, mere energi, glæde og en evne til at holde humøret oppe, selv i svære situationer. Jeg vil anbefale alle unge at tage kurset!”
Mikkel, 19 år

“Kunne virkelig bruge det”

“Det var så rart at få lært hvordan man kan berolige sig selv når man er bange op til eksamen. Kunne virkelig bruge det når jeg stod og skulle ind til de mundtlige eksamener og imens. Tak ! ”
Isa, 15 år

 
 

Om underviser

Jeg hedder Maya Loumari Beck og er familieekspert og ildsjæl for unge mennesker. Jeg er uddannet familieterapeut, kognitiv mastercoach og er stifter af virksomheden Hverdagens Helte, hvor jeg siden 2005 har coachet unge og teenagefamilier.

Jeg har skrevet bogen ”Teenpower– skab et teenageliv du drømmer om” er medforfatter til bogen ”Tweens”, medforfatter i den politiske antologi: ”Hold kæft og svar igen” om unge og ansvar. Og sidste bog er min E-bog “Styrk din teenagers ansvarlighed” 

Jeg har sammen med teamet i Hverdagens Helte holdt vores ungekursus Teenpower i 15 år som er et powerfuldt kursus for alle unge der ønsker mere mod, selvværd og livsglæde. 

Jeg havde præstationsangst som ung, og kunne ikke lide at tale for eller med mere end meget få mennesker ad gangen. Den frygt har jeg arbejdet med gennem livet, og idag holder jeg af at holde foredrag for mennesker i større grupper, og kan idag rigtig godt lide at formidle og give inspiration til mennesker. 

 

 

 

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER:
* * * * * * * * * * * 

VARIGHED:

1 t 15 min

PRIS:

65 kr.

FILTYPE:

Onlinekurset er som videoklip med lyd. Kan ses eller bare lyttes til.

 

JA TAK, det vil jeg gerne have

Send os en mail på info@hverdagenshelte.com med emnet ‘Ja tak til Eksamensklar’.

Så sender vi dig betalingsoplysninger og link til download af dit onlinekursus EksamensKlar

 

 

Guidet af ungecoach, forfatter og familieterapeut

Maya Loumari Beck

 

 

Vi glæder os over at kunne støtte og inspirere dig til at blive mere tryg ved dine eksamener.

 

Tilmeld dig her  [button window=”new” color=”#303033″ style=”outline” link=”http://hverdagenshelte.com/kontakt/”]KONTAKT OS>>[/button]