Rise & Shine ~ udviklingsforløb for 18-25 årige

Rise & Shine

[one_half]

Et udviklingsforløb for dig mellem 18-25 år, der gerne vil udvikle og styrke dig selv.

Du får i forløbet mulighed for at styrke det her i dig:

~ Ro indeni – til at blive bevidst om dine tanker, til at være tålmodig med dig selv og andre. Ro til at være mere nærværende i nuet og mindre fokuseret på fremtiden og præstation

~ Tillid til dig selv – til dine valg i dit liv og til dine grænser. Tillid til andre og til livet.

~ Glæde – at mærke at livet ikke handler om at nå hen til noget eller blive færdig med noget. Livet må godt være sjovt, impulsivt, skørt og uden retning.

~ Mod – til at gå den vej der føles sand for dig, til at give sip, at tage imod. Modet til at være tro mod din egen kreativitet og være den du er.

~ Klarhed – over hvilke værdier og holdninger du har. Klarhed over hvad der er vigtigt for dig i livet, hvad der er betydningsfuldt

~ Grænser – at mærke, hvad der er rigtigt for dig. At både udvide dine grænser og prøve nye ting i livet og også sætte og markere grænser, så din personlige integritet bevares.

[/one_half]

HVORDAN FOREGÅR DET?

Vi mødes engang om måneden i 8 måneder. Starter hver gang med yoga, meditation eller bevægelse. Og ellers vil der under forløbet være forskellige dybe, inspirerende, hjertevarme og kreative processer. Alt sammen noget der bidrager til din mulighed for at opleve den du i virkeligheden er.

[round_image]

[/round_image]

Forløbet giver dig øvelse og træning i at rumme dine følelser og acceptere det, der sker indeni dig, så du bedre kan handle efter hvad du har brug for. Og blive mere klar på hvem du er. Det lærer dig om at være mere medfølende for dig selv, især når du har vanskelige følelser.

Under forløbet kommer du mere ud af hovedet og ’ned i kroppen’ og får en større kropsbevidsthed, så din krop ikke bliver et forladt tempel, men et elsket sted at føle sig hjemme i.

DELTAGELSE

:: Du skal være mellem 18 og 25 år og være med på at tage ansvar for dig selv, på en kærlig måde.

:: Har du været på Teenpower før, er dette forløb en rigtig god ‘storesøster’ Men du behøver ikke have været på Teenpower for at deltage på Rise & Shine forløbet.

:: Du kan have arbejdet med dig selv før, deltaget i kurser mm, og måske stadig være i gang med en proces i en eller anden sammenhæng fx hos en terapeut/coach/behandler. Dette må du meget gerne skrive til os, når du tilmelder dig.

:: Du behøver ikke kende til hverken yoga eller at have mediteret før.

[round_image][/round_image]

Om undervisere

Pia Beck

Pia Beck er familieekspert og ildsjæl for unge mennesker. Hun er uddannet familieterapeut, kognitiv mastercoach og er stifter af virksomheden Hverdagens Helte, hvor hun siden 2005 har afholdt familie- og teenagecoaching, uddannet fagfolk i teenagecoaching og undervist på hendes kursus Teenpower, der er en udviklingsproces for teenagere.

Pia er også Yin og Hatha yogalærer samt meditationstræner. Og underviser voksne og unge i mindfulness og bevidst nærvær.

Hun har skrevet bogen ”Teenpower- skab et teenageliv du drømmer om” er medforfatter til bogen ”Tweens”, samt medforfatter i den politiske antologi: ”Hold kæft og svar igen” om unge og ansvar.

Aya Skov

Aya Skov arbejder som coach, underviser og adm leder i Hverdagens Helte.

Hun er uddannet Ildsjælecoach, har flere terapeutiske kurser og uddannelser bag sig,

Hun har ydermere studeret psykologi på Roskilde Universitet og er uddannet fra teaterskolen Scene1.

Derudover har hun arbejdet med personlig udvikling, meditation, mindfulness, shamanisme og spiritualitet i over 20 år både som underviser og deltager.

PRAKTISKE OPLYSNINGER:
* * * * * * * * * * * * * * * * * *

GRUPPEFORLØB

Du er sammen med en gruppe på max 12 deltagere, der også ønsker at arbejde med sig selv.

Det foregår i et trygt og ikke-dømmende ’rum’,  hvor du kan skabe tillid og tryghed med at være som du er – og derved lærer nyt om dig selv

DATOER

DATOER FOR NÆSTE FORLØB KOMMER SNART 

Forløbet er på 8 måneder hvor vi mødes 1 gang om måneden

TID
Kl. 17.00 – 21.00 hver gang.

PRIS

3000 kr. for hele forløbet

STED

Rise & Shine foregår hos os selv i Hverdagens Helte i Farum

Mere info følger ved tilmelding

 

TILMELDING

Du kan tilmelde dig her og få en plads.

Eller skriv til os med dine spørgsmål.

Skriv til os for mere info [button window=”new” color=”#303033″ style=”outline” link=”http://hverdagenshelte.com/kontakt/”]KONTAKT OS>>[/button]