Det siger tidligere Teenpower deltagere

Hver teenager, der deltager på Teenpower, får noget forskelligt ud af det. Hvem ved hvad du vil få ud af det? Her kan du læse hvad Emilie, Tobias, Amalie og mange flere fortæller om deres Teenpower.
Lavt selvværd og mindsket livsglæde har rigtig meget at gøre med hvordan du har ressourcer til at tackle de ting du oplever i livet. Når du lærer at gennemskue din frygt og at du ikke er dine tanker kan du være langt mere fri

❞ Wow – jeg har været vildt glad for det her kursus. For det første har I været så søde og lyttende som har gjort det mega hyggeligt at være her. For det andet har jeg fået de bedste nye venner.De sidste weekender har været nogen af de bedste i mit liv.

Igen mange tak. Jeg har været så glad for dette og har lært mig selv meget bedre at kende og jeg vil tage dette med mig i livet.

Uhhh if forresten det har været nogle fantastiske meditationer og undervisningsmaterialer. Jeg håber vi ses igen”

Marie, 14 år

❞ Jeg har fået mere livsglæde, nye metoder at sige nej og fra på og lært at kunne slappe mere af

~ Axel 13 år

❞ Jeg har fået meget ud af det her kursus fx føler jeg at jeg kan være mere mig selv og jeg står stærkt i den jeg er.

~ Ida 15 år

❞ Det har været super fedt at få så mange gode redskaber til livet. I lærer fra jer på en rigtig god måde, med glæde og sjov og I sætter jer i respekt meget hurtigt, på en god måde. Jeg føler nu at jeg er lige så meget værd som alle andre og det er super fedt. Jeg vil godt sige 1000 tak for et super fedt TeenPower kursus”
Amanda, 18 år

❞ Jeg er blevet mere glad for min nye skole og klassekammerater. Jeg er blevet bedre til at tale i større grupper og jeg synes også nu at det er okay at tale om sig selv.I har også lært mig at jeg er god nok, selvom jeg ikke får 10 eller 12 i karakterer.”
Marie, 14 år

❞ Det har været det hyggeligste og bedste i mit liv at være med på Teenpower. Jeg har lært en masse. Jeg går herfra med et stort smil. Jeg elsker at være med i et fællesskab der ved hvordan man selv har det. Jeg mærker jeg har lært at elske mig selv – og det omkring mig. Og jeg sætter mere pris på livet end da jeg kom her. Tak!”
Daniel, 15 år

❞ Jeg synes det er godt at mine forældre har meldt mig til Teenpower fordi man lærer så meget om sin selvtillid og selvværd. Og at man ikke skal tænke salt for meget over hvis nogen snakker grimt til en eller tage det ind når de gør. Jeg har også lært at tale i en samtale og starte den. Jeg synes det har været fedt at være her”
Ida, 14 år

❞ Jeg har fundet ud af at jeg langtfra er alene. Ting som før har set helt mørke ud, har pludselig fåret lys. Jeg tror på jeg kan lave en forandring. Der er håb sålænge jeg tror på det ..og på mig. Jeg ved nu også at de negative tanker ikke er hvad de er og kan forsvinde når jeg ikke giver dem for meget opmærksomhed”
Isabella, 16 år

❞ Jeg er blevet mere opmærksom på mine negative tanker, og nu fået metoder til at stoppe negative tanker om mig selv og andre. Jeg har mødt en masse jævnaldrende unge, som også kunne have det som mig. Det har været en spændende, sjov, anderledes og nogle gange grænseoverskridende. Jeg er blevet bedre til at have ‘tankekontrol og at meditere. Mit selvværd føles meget bedre indeni mig. Tak for et godt forløb!

Kumi, 16 år

Feedback fra mor til ung på Teenpower 

❞ Jeg har lige afleveret min dejligste yngste teenager på TeenPower kursus, og er fyldt op af taknemmelighed. Det er blot anden kursusdag idag, ud af fire, og hun var fuldstændig begejstret, efter igår. Sprang ud af sengen imorges, på en søndag… en teenager?? Isabella kunne slet ikke stoppe med at fortælle, og forklare, da hun kom hjem igår.

Jeg kan allerede nu, varmt anbefale TeenPower weekend, til alle teenagere mellem 13-17 år, som ønsker at udvikle nogle kompetencer, opdage nye sider af sig selv, eller bare få ro indeni. Det forløber over 2 weekender. Pia Beck har lavet den allerbedste og detaljerede ‘uddannelse’ til unge. De unge styrkes og løftes til deres allerbedste udgaver af dem gennem øvelser, mentaltræning, samtaletræning og mindfulness

Hun har endvidere uddannet nogle af de bedste unge-coaches, i Danmark. Gid der havde været den slags unge-kurset, da man selv var ung og usikker. Det ville havde hjulpet mig gennem meget indre kaos. Det en sand fornøjelse at betragte éns egen teenagedatter suge det hele til sig, med lys i øjnene, og aktivt nyde dét hun får med.

Pludselig nyder hun mødet med de andre unge (som alle er fremmede og ældre end hende) og hun nyder at arbejde med de voksne undervisere. På kurset bliver hun mere bevidst om hvem hun selv er, og hvem hun har lyst til at blive. Mærker at hun er helt fri og at hun rent faktisk kan styre mere end hun selv tror er muligt, uafhængigt af andre ?

Det er som mor, meget rørende at opleve sin lille pige, finde sig så meget på plads, på rette hylde ? Fordi hun er klar til dét løft, netop nu❣️

Feedback fra unge

❞ Det er gået op for mig at jeg ikke er den eneste der har det som jeg har haft det. Jeg har fået nye vener som jeg vil holde fast i. Jeg er blevet klogere på en hel del ting om mig selv og jeg vil tage det hele med mig. “
Emil, 16 år

❞ Jeg har fundet ud af at jeg faktisk er en sjov person. Jeg tager mere kontakt til andre og tror på at folk ikke udelukkende tænker dårligt om mig”
Tobias, 14 år

“❞ eg har lært at kunne stole mere på mig selv og ikke være ked af hvad andre tænker om mig. Tak for alt.

Jasmin, 16 år

❞ Jeg har lært at det er helt okay at være anderledes og at være sig selv. Det var både hyggeligt og lærerigt at være på Teenpower Weekend

Laura, 14 år

❞ Jeg har lært at acceptere mine fejl bedre, og acceptere når jeg er usikker engang imellem.

Simone , 15 år

❞ Det går bedre i skolen, og jeg får bedre karakterer. Til eksamen tør jeg også sige noget mere. Jeg har fået mere tro på mig selv, og det er rigtigt lækkert. Nu kan jeg gå på gaden uden at tænke, at folk kigger underligt på mig. Det er dejligt at vide, at jeg er god nok, og at jeg kan lave fejl, uden at det gør noget,”
Freja, 17 år

❞ Jeg har fået vist mig selv, at jeg er god nok som jeg er. Teenpower har givet mig selvtillid og selvværd, og en masse redskaber at arbejde med. Sagt på en anden måde: det har givet mig det jeg ønskede. Jeg kan kontrollere mine tanker mere, jeg kan bedre finde gode sider ved mig selv og huske mig selv på jeg er god nok som jeg er. Jeg tvivler på at Teenpower kunne have været bedre end det er. Jeg er uendelig glad for at have fået denne mulighed”

Julie 17 år

❞ Efter Teenpower ser jeg mere positivt på fremtiden. Lad den bare komme an! Jeg har fået meget mere selvtillid og rakker ikke længere så hårdt ned på mig selv. Jeg kan respektere mig selv for den jeg er. Jeg synes det har været super at være på Teenpower. Tak for det “

Pernille, 14 år

❞ Jeg kan mærke jeg er blevet meget mere glad efter Teenpower. Og jeg er blevet meget mere åben. Det er nemmere at få venner når man er åben. Når man tror mere på sig selv, kan man være sig selv og det bliver man gladere af”

Asta, 14 år

Se kortfilmen her om Teenpower hvor Mathias blandt andet fortæller om hvordan han blev mindre genert og Signemaria begyndte at sætte grænser

❞ Jeg tør tage chancer og sprænge grænser. Jeg kan være mere mig selv og tør sige min mening mere. Hvis de ikke kan lide mig, er det ikke mit problem, men deres – kan jeg tænke nu. Det betyder meget for mig i mit liv at have taget Teenpower. Jeg kom meget trist og forvirret og kurset har lavet en hel del om”
Matias,  16 år

❞ Denne weekend har været superskøn og utrolig lærerig. Jeg har fået en afklaring med mig selv som er meget befriende, og lært at jeg er god nok som jeg er. Jeg har lært at lytte bedre til mig selv. Tak!
~ Sandra , 15 år

❞ Jeg er virkelig glad for, jeg fik muligheden til at komme på Teenpower. Det har virkelig hjulpet mig og givet mig et nyt syn på så mange ting. Jeg har lært en masse gode ting, som jeg vil bruge i fremtiden, og som jeg vil give videre til nogle, som har det svært. Det har været så lærerigt at gå til det. Jeg har nu lært at håndtere mine egne ‘masker’ lidt mere end jeg havde haft mulighed for før. Teenpower har virkelig forandret min hverdag. Det har virkelig givet mig en del mere styrke og mod. Og en masse selvtillid oveni.
Jeg vil stærkt anbefale Teenpower til andre unge
Emilie, 16 år

❞ Jeg troede ikke det var muligt at ændre på de ting der var svære for mig i mit liv, men på Teenpower skete det for mig. Jeg fik hjælp og fik blandt andet lært at mærke bedre efter og sige mere fra overfor min bror. Tak for hjælpen!”

Mette, 18 år

❞ Jeg har virkeligt lært at sige fra, når folk går over mine grænser. Jeg tænker mere på mit eget behov, så jeg i sidste ende ikke er suget for kræfter. Jeg troede ikke kurset ville give så meget, men man kan blive overrasket ?
Tini, 17 år

❞ Jeg har fundet ud af at jeg faktisk er en sjov person. Jeg tager mere kontakt til andre og tror på at folk ikke udelukkende tænker dårligt om mig”
Tobias, 14 år

❞ Teenpower har hjulpet mig til bedre at kunne finde veninder. Jeg har fået meget mere selvtillid og lært at åbne mig og sætte grænser”
Amalie, 14 år

❞ Jeg har lært at når jeg lever i nuet, og  siger mere ja til ting end nej, er mit humør bedre”

Mathias 18 år 

❞ Jeg har fået vist mig selv at jeg er god nok som jeg er. Teenpower har givet mig selvtillid og selvværd, og en masse redskaber at arbejde med. Sagt på en anden måde: det har givet mig det jeg ønskede. Jeg kan kontrollere mine tanker mere, jeg kan bedre finde gode sider ved mig selv og huske mig selv på jeg er god nok som jeg er. Jeg tvivler på at Teenpower kunne have været bedre end det er. Jeg er uendelig glad for at have fået denne mulighed”
Julie 17 år

❞ Teenpower har fået mig op igen i mit liv. Jeg har kunnet lære mig selv bedre at kende. Jeg står op glad de fleste morgener og tænker meget mere på andre mennesker. Jeg er kommet tættere på det liv jeg ønsker at leve”
Daniel 19 år

❞ Jeg føler jeg er blevet mere åben, kigger folk i øjnene når jeg taler med dem og er mere selvsikker. Jeg siger mere i skolen og når jeg møder nye mennesker. Det betyder rigtig meget for mig at have fået mere selvtillid”
Frederik, 15 år

❞ Jeg har fået mere selvtillid, der føler jeg virkelig der er sket en forandring. Jeg føler mere mig selv og er ikke bange for at være mig mere”
Nikolaj 14 år

❞ Jeg har fået mere mod og selvtillid. Jeg siger andre imod nu og har fået det bedre i min klasse. Det betyder alt for mig at have været på Teenpower for ellers havde jeg ikke bare gået i skole for alle de dårlige oplevelser”
Anders 15 år

❞ Jeg tør tage chancer og sprænge grænser. Jeg kan være mere mig selv og tør sige min mening mere. Hvis de ikke kan lide mig, er det ikke mit problem, men deres – kan jeg tænke nu. Det betyder meget for mig i mit liv at have taget Teenpower. Jeg kom meget trist og forvirret og kurset har lavet en hel del om”
Matias 16 år

❞ Jeg har lært at jeg er god nok som jeg er… det har været helt fantastisk”
Maja 15 år

❞ Jeg har lært at åbne mere op overfor folk og se positivt på mig selv. At være mere ligeglad med folks meninger”
Camilla 16 år

❞ Jeg har fået redskaber til at coache mig selv. Jeg har lært ikke at isolere mig selv og blive bedre til at styre min ‘indre papegøje’. Jeg føler mig også nu mere som andre og har mod på at socialisere mig mere”
Alexander 17 år

❞ Jeg har lært at tro på mig selv mere. Jeg accepterer mig selv meget mere nu og er blevet stærkere”
Anja 15 år

❞ Jeg har lært, at jeg ikke er lige så bange som jeg troede når jeg tager chancer i mit liv”
Katinka 14 år

❞ Jeg har lært at lytte mere til andre”
Christian 15 år

FÅ PRAKTISK INFO OM DATO OG STED  [button window=”new” color=”#303033″ style=”outline” link=”http://hverdagenshelte.com/teenpower/praktisk-info-om-teenpower/”]LÆS MERE >>[/button]
VIL DU HAVE EN PLADS PÅ KURSET?  [button window=”new” color=”#303033″ style=”outline” link=”http://hverdagenshelte.com/teenpower/tilmeld-dig-til-teenpower/”]TILMELDING TIL TEENPOWER >>[/button]