Rise & Shine samtaler for unge

Disse samtaler for dig som ung, der er over 16 år og ønsker at finde ind til kernen af dig selv, komme ud af dit hoved og blive bedre til at mærke hvad der er rigtigt for dig.

Det er til dig der gerne vil finde en ro med den du er, eller har brug for at rejse dig igen efter en svær tid og ønsker at gå stærkere og klogere videre. I samtalerne vil du få inspiration og hjælp til at bryde dine indre begrænsende historier om dig selv og skabe mønsterbrud i dit liv.  Du vil komme ind i en proces med dig selv, hvor du kommer tilbage til at mærke, hvad du har brug for og ønsker i dit liv. Du vil mærke en voksende styrke i dig selv, fordi du i processen arbejder med at være mere ‘indrestyret’ af dig selv end ydrestyret af andre.

Igennem livets oplevelser får vi både glæder, sår og skrammer. Især i de svære tider får vi nogle bestemte tanker og overbevisninger om livet, om os selv og andre. Vi har alle historier om os selv som kører på repeat i vores liv. Det er ganske naturligt.  Historier i hovedet der begrænser os, holder os nede, får os til at føle os forkerte. Historierne starter med at vi oplever noget i vores liv, som sårer os, gør os vrede, skuffede, kede af det .. og så træffer vi nogle beslutninger om os selv og andre. Den historie starter et kapitel , men får gennem dit liv flere kapitler og ofte af samme slags. Vi ser ikke længere helt klart – men på en måde gennem slørede briller i form af de historier vi har skabt.  Du oplevede måske noget engang i skolen som gjorde dig ondt, du besluttede dig for at du ikke er god nokandre ikke kan lide dig som du er eller lignende tanker, og så startede din historie.

Hvordan foregår samtalerne?

Rise & Shine samtaler er et forløb på fx 5 eller 10 samtaler hvor du starter på en frisk og ’skriver nye kapitler’ ved at få hjælp til at bryde mønstre og slippe disse historier.

For at få noget ud af samtalerne skal du være klar til at ville lære dig selv mere at kende, få kontakt til dig selv indeni og have lyst til at udvikle din intuition.

PRIS

900 kr. for 75 min.

 

Under samtaleforløbet arbejder vi med disse ting:

  • Selvcoaching ~ at kende dine mentale tankestrømme og lære at have samtaler med dig selv indeni om frygt og tillid – og om lys og mørke. Gennem accepten af dig selv og det der sker indeni dig, vil der brede sig en rummelighed indeni dig og en forståelse af dig selv, som hjælper til at hvile i den du er.
  • Kropsbevidsthed ~ blive opmærksom på hvad der sker i din krop og lære at bruge din mavefornemmelse og intuition bedre. Gennem kropsbevidsthed lærer du også at holde af dig selv og din krop.
  • Læren om følelser ~ hvordan du tackler dit følelsesliv, så du kan rumme dig selv bedre og anerkende at alle følelser er okay
  • Lære at meditere ~ gennem den stilhed der kan opstå i meditationer, hvor tanker og følelser falder til ro, vil du igennem forløbet lære at kunne være med det der sker i livet på en helt ny måde. Du bliver også mere klar i hovedet og opmærksom i det hele taget.
  • Bevidsthedstræning ~ Skærpe din intuition, og derved guide dig selv til at træffe valg og gå de veje der er rigtige for dig – og lade dig guide dig selv indefra istedet for af andre udefra.
  • Lære at du ikke er dine historier ~ Arbejde med dine indre historier. Både dem du har om dig selv i dine tanker, dem du har om andre og om det liv du har og har haft

OGSÅ SOM GRUPPEFORLØB

Rise & Shine kan også deltages på som et gruppeforløb hvor du sammen med andre unge på din alder, udvikler disse egenskaber.

Læs mere om gruppeforløbet Rise & Shine her >>